Røglugt – 3 tips til hvordan du fjerner røglugt i dit hjem

tobaksroeg
dsfv6

Er du træt af røglugt i dit hjem? Og ønsker du én gang for alle at komme den til bunds? Så er der flere måder, du kan gribe dette an på. Læs med her, og få 3 tips til hvordan du mest effektivt fjerner røglugt fra dit hjem. 

e-cigaret

1. Drop smøgerne 

Den mest logiske løsning, hvis man ønsker at slippe af med røglugt i sit hjem, det er naturligvis at droppe smøgerne – i hvert fald i hjemmet. Dette er måske lettere sagt end gjort, og derfor kan en god måde gradvis at afhjælpe sin afhængighed af cigaretter være ved at investere i en E-cigaret. 

En E-cigaret er en elektronisk cigaret, hvor du i stedet for røg inhalerer damp. En E-cigaret kan fås med en lang række af forskellige e-væsker og e juice, så der er noget til hver en smag. Der fås både væsker med og uden nikotin, og du kan dermed også selv bestemme, hvor meget nikotin du ønsker i din E-cigaret. En E-cigaret kan dermed være en god måde gradvis at nedtrappe sit nikotin behov på. 

2. udluftning og grundig rengøring 

Tobakslugt fra cigaretter hænger sig ofte fast i møbler og tekstiler, hvilket selv rygere sjældent finder særligt lækkert. Dog kan man komme røglugten godt til livs ved jævnlig udluftning og grundig rengøring med et grundrengøringsmiddel. En Rodalon spray er et super effektiv middel til at fjerne røglugt fra møbler, da det indeholder kvarternære ammoniums-forbindelser, hvilket betyder at det effektivt kan desinficere lugte. 

e-juice

3. Invester i en luftrenser

Skulle det overstående tip ikke være tilstrækkelig nok til at fjerne røglugten i dit hjem, så er en anden løsning at investere i en luftrenser. En luftrenser er teknologisk apparat, som sender negative ioner ud i luften, og dermed får partikler såsom bakterier og vira til at forsvinde, hvilket kan forbedre luftkvaliteten i hjemmet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *